«Το κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια»: Άρχισαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς σε Μεταξοχώρι και Αμπελάκια Λάρισας (φωτό)

«Το κόκκινο ποτάμι» άρχισε να… ρέει για δεύτερη φορά και τη νέα σεζόν θα είναι κοντά μας η συνέχεια, ακόμα πιο συναρπαστική.

Ο Μανούσος Μανουσάκης και οι συνεργάτες τους άρχισαν τα γυρίσματα της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς και υπόσχονται καταιγιστικές εξελίξεις.

Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα αλλά και νέους χαρακτήρες ενώ θα γίνουμε μάρτυρες πραγματικών ιστορικών γεγονότων και μνημών.

Ο Μανούσος Μανουσάκης είπε το πρώτο «Μοτέρ Πάμε! » και η ιστορία ξεκίνησε από εκεί που την αφήσαμε. Οι κάμερες ήδη στήθηκαν στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη», αλλά και στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, το οποίο διαμορφώθηκε σε νοσοκομείο για τις ανάγκες της σειράς.

Η τηλεοπτική υπερπαραγωγή, με το πολυπληθές καστ καταξιωμένων ηθοποιών, συγκεκριμένα 220 σε βασικούς ρόλους, 260 σε συμπληρωματικούς και με περισσότερους από 2.500 σε βοηθητικούς, ξεκίνησε ήδη γυρίσματα σε διάφορα σημεία της Ελλάδαςμε το Μεταξοχώρι Αγιάς και τα Αμπελάκια στην περιοχή μας, να είναι από τους πρώτους σταθμούς.

Φυσικοί χώροι, εξωτερικά γυρίσματα και εντυπωσιακά σκηνικά που θα μας ταξιδέψουν και θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής.

Δείτε φωτογραφίες από το Μεταξοχώρι:

Δείτε φωτογραφία από τα Αμπελάκια με το Μανούσο Μανουσάκη και τον Λαρισαίο σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη:

onlarissa.gr