Τσάντες: Oι κυρίαρχες τάσεις για τον φετινό Χειμώνα

Οι νέες τσάντες που διεκδικούν μια θέση στην γκαρνταρόμπα της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23 είναι πολλές και ιδιαίτερες. Για μια ακόμη χρονιά, τα catwalk των οίκων και των σχεδιαστών για τον Χειμώνα ολοκληρώθηκαν από τις τσάντες της νέας σεζόν.

Στα φετινά, λοιπόν, trends έχουμε πολλά shapes και μεγέθη, καινούργια σχέδια αλλά και κλασικές τσάντες, όλες με αποστολή να αποτελέσουν τα staples του φθινοπώρου. Τα pouches της Jil Sander και του Bottega Veneta, οι τεράστιες τσάντες του Saint Laurent, τα ροκ studs του Valentino, αλλά και μικροσκοπικές τσάντες του Balmain θα δώσουν στιλ, λάμψη και κάτι πιο edgy στο φετινό χειμερινό μας στιλ!

To νέο σύνθημα για τις φετινές τσάντες είναι: Go big or go home! Μεγάλες ή και μεγαλύτερες, οι τσάντες αυτές θα χωρέσουν τα πάντα, ενώ θα δώσουν στιλ στην εμφάνισή σου αμέσως. Brands, όπως Τhe Peter Do και Saint Laurent, παρουσίασαν νέες διαστάσεις και πλέον ισχύει το ρητό the bigger the best.

Rock studs

Givenchy/Photo by Peter White/Getty Images

Οι νέες It bags έχουν μερικά ροκ στοιχεία, μεταλλικές λεπτομέρειες ή studs, που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα ανανεώσουν με τον πιο δυναμικό τρόπο το στιλ σου.

Pouches

Bottega Veneta/Splash

Ξέχνα τα κομψά μικρά clutches. Τα oversized pouches θεωρούνται πλέον η νέα τάση για τις καθημερινές εμφανίσεις, δημιουργώντας ένα εντελώς καινούργιο trend.

Slim bags

Hermes/Photo by Estrop/Getty Images

Αυτές οι τσάντες είναι πάρα πολύ λεπτές, σε  sleek γραμμή, αλλά με κομψή αισθητική. Ολοκληρώνουν άψογα τα cool αλλά και romantic σύνολα και, βεβαίως, κερδίζουν αμέσως τα βλέμματα.

Slouchy bags

Oι slouchy τσάντες είναι το πιο χαλαρό σχέδιο της σεζόν, με αισθητική που ταιριάζει στο καθημερινό σου στιλ και που θα σε βολέψει πολύ.

Βoxy bags

Courtesy of Dior

Mικρές ή μεσαίου μεγέθους, τσάντες σε σχήμα μπαουλάκι κυριάρχησαν στα catwalk της Chanel και του Dior. Φέτος οι  boxy bags θα γίνουν το νέο bag trend.

Λαμπερές τσάντες

Η τσάντα της επόμενης σεζόν είναι λαμπερή, είτε ασημένια είτε χρυσή, θα κυριαρχήσει στα street style και θα δώσει πολύ λάμψη στα χειμερινά look!

Γούνινες τσάντες

Γούνα σε τσάντες για χειμερινό στιλ με τον καλύτερο τρόπο! Πλέον, δεν υπάρχουν μόνο λεπτομέρειες από γούνα αλλά τσάντες γούνινες για όλη την ημέρα!

Mικροσκοπικές

Βalmain/Splash

Εδώ και κάποιες σεζόν είναι trend και θα εξακολουθήσουν να είναι και φέτος, με σχέδια μικρότερα και πιο χαριτωμένα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση.

.tlife.gr