Autumn shopping: Ένας οδηγός με τις must φθινοπωρινές αγορές για εσένα, το παιδί και το σπίτι σου

Τα must-have της σεζόν, όσον αφορά στη μόδα, την παιδική ένδυση, τη διακόσμηση και την ομορφιά.

Πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του φθινοπώρου, τόσο πιο έντονα νιώθεις την ανάγκη να πραγματοποιήσεις μία ανανέωση στην καθημερινότητά σου, μερικές μικρές, αλλά εύστοχες αλλαγές, οι οποίες θα προσαρμόσουν τον τρόπο ζωής, την γκαρνταρόμπα, το σπίτι και το μπουντουάρ σου, στις απαιτήσεις της παρούσας εποχής.

Ωστόσο, για να είσαι σίγουρη πως η λίστα των αγορών σου θα περιλαμβάνει ό,τι θα χρειαστείς τους επόμενους μήνες, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό για το απόλυτο autumn shopping, με έμπνευση από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos!

Ο οδηγός μας σου παρουσιάζει τα must-have της σεζόν, όσον αφορά στη μόδα, την παιδική ένδυση, τη διακόσμηση και την ομορφιά, δηλαδή τα key items που υπόσχονται να μετατρέψουν τους επόμενους μήνες σε μία αισιόδοξη περίοδο που θα σηματοδοτήσει μία νέα σελίδα στην καθημερινότητά σου.

Τα fashion items που «ξεκλειδώνουν» τις πιο κομψές και comfy εμφανίσεις

Μία γυναίκα όπως εσύ, η οποία κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, χρειάζεται στην ντουλάπα της τα ρούχα που θα της επιτρέπουν να νιώθει άνετη και κομψή κάθε στιγμή της ημέρας. Συνεπώς, αν το πρωί που φεύγεις από το σπίτι δεν ξέρεις τι ώρα θα επιστρέψεις, μην παραλείψεις να επενδύσεις σε ένα μίντι φόρεμα-πουκάμισο με animal print από το κατάστημα Marks & Spencer, καθώς είναι ένα key item που ενδείκνυται για all day εμφανίσεις. Μάλιστα, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πιο ανατρεπτικό look με το συγκεκριμένο φόρεμα, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα διαχρονικό τζιν τζάκετ με αυθεντική 90s αισθητική από το κατάστημα Lee & Wrangler.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή τα πανωφόρια είναι οι «πρωταγωνιστές» των φθινοπωρινών σου εμφανίσεων, καλό είναι να επενδύσεις σε ένα επιπλέον ρούχο, ιδανικά σε μία comfy, πλεκτή ζακέτα, η οποία θα σε συντροφεύει στο γραφείο, το σπίτι και τις απογευματινές βόλτες σου στην πόλη. Και αν θέλεις ένα σχέδιο που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις, η ζακέτα με color block μοτίβο από το κατάστημα Parabita είναι αυτό που λείπει από την ντουλάπα σου. Όσο για την παπουτσοθήκη σου, μπορείς να την εμπλουτίσεις με ένα sneaker από το κατάστημα NAK Shoes, το οποίο με την εντυπωσιακή του απόχρωση θα «αγκαλιάζει» τα βήματά σου με στυλ και άνεση.

Ένα στυλάτο δώρο που προσφέρει άνεση και ελευθερία κινήσεων στο μικρό σου

Αν μεγαλώνεις έναν μικρό μαθητή, αν έχεις ένα ανιψάκι ή ένα βαφτιστήρι που αγαπάς όσο τίποτα άλλο, μπορείς να του χαρίσεις ένα ξεχωριστό δώρο, το οποίο θα το συντροφεύει στην περιπετειώδη καθημερινότητά του. Αξίζει, λοιπόν, να του χαρίσεις ένα παιδικό σετ από το κατάστημα Lapin House του Mediterranean Cosmos, ένα σετ που περιλαμβάνει ένα ζεστό, μαλακό φούτερ και ένα παντελόνι με ελαστική μέση, προσφέροντας στο παιδί μία casual και άνετη εμφάνιση για κάθε περίσταση.

Μεταμορφώνοντας το σπίτι σου σε ένα cozy «καταφύγιο» για λίγους και εκλεκτούς

Το φθινόπωρο είναι μία εποχή που σε εμπνέει να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου, προσκαλώντας τα αγαπημένα σου πρόσωπα για σπιτικές, γαστρονομικές εμπειρίες, βραδιές με επιτραπέζια και απογευματινούς καφέδες στο σαλόνι. Τι λες, λοιπόν, να πραγματοποιήσεις μερικές αλλαγές στη διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου, οι οποίες θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου σε ένα cozy «καταφύγιο»; Για παράδειγμα, ένα βοηθητικό, γυάλινο τραπέζι με ξύλινα πόδια, το οποίο αποτελεί πιστή απεικόνιση ενός βινυλίου και μπορείς να το τοποθετήσεις στο πλάι του καναπέ, είναι μία προσθήκη που θα βρεις στο κατάστημα Octοpus και θα διευκολύνει σημαντικά την καθημερινότητά σου. Και επειδή μία cozy ατμόσφαιρα επιβάλλει το ζεστό, φιλόξενο φως των κεριών, μην παραλείψεις να στολίσεις το τραπεζάκι σου με ένα μοντέρνο κηροπήγιο από το κατάστημα Domus Homus, το οποίο εσωτερικά και εξωτερικά διαθέτει ένα τύπωμα με φοίνικες, προσφέροντας στον χώρο σου έναν μοναδικό 3D φωτισμό.

Extra tip: Εφόσον σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις μερικές αγορές για το σπίτι σου, μην ξεχάσεις να επενδύσεις και σε ένα καινούργιο σετ σεντονιών από 100% βαμβάκι από το κατάστημα Nef Nef, καθώς είναι το must item για να υποδεχθείς μία νέα εποχή στο υπνοδωμάτιό σου.

Μικρές «πινελιές» που σου προσφέρουν μία πιο απολαυστική καθημερινότητα

Αν θέλεις να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, χρειάζεται να εστιάσεις στις λεπτομέρειες που περιλαμβάνει. Διότι πράγματα που ίσως σου φαίνονται ασήμαντα, παίζουν καθοριστικό ρόλο στο πώς βιώνεις την κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα σου. Για παράδειγμα, ένα από αυτά τα πράγματα είναι τα εσώρουχά σου, τα οποία σχηματίζουν τη σιλουέτα σου και προσφέρουν στο σώμα σου την άνεση που χρειάζεται κατά τη διάρκεια ενός απαιτητικού προγράμματος.

Καλό είναι, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα σουτιέν Elettra με γραμμή super push up, τούλι, κεντημένα φλοράλ μοτίβα και φάσα από φλοράλ δαντέλα, το οποίο θα βρεις στο κατάστημα Intimissimi. Ωστόσο, επειδή το άρωμά σου είναι αυτό που «σφραγίζει» την αίσθηση κάθε εποχής, με το Armani MY WAY eau de parfum, το οποίο συνδυάζει «νότες» από περγαμόντο με άνθος πορτοκαλιού, θα σε τυλίξει με ένα αόρατο «πέπλο» γοητείας και μπορείς να το ανακαλύψεις στο κατάστημα attica.

Όσο για τις πρωινές λιακάδες που σε βρίσκουν στο αυτοκίνητο να οδηγείς προς το γραφείο, να ξέρεις πως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου σε στυλ aviator, το οποίο διαθέτει την τεχνολογία PolarizedPlus 2, όπως αυτό που ξεχωρίσαμε στο κατάστημα Sunwear Stores του Mediterranean Cosmos, θα σε απαλλάξει από τις ενοχλητικές αντανακλάσεις του ήλιου.

Αν θέλεις, λοιπόν, το φετινό φθινόπωρο να κάνεις μία νέα αρχή στην καθημερινότητά σου, το Mediterranean Cosmos είναι το σημείο εκκίνησης για να τα καταφέρεις. Απολαμβάνοντας μία βόλτα στα καταστήματα που φιλοξενεί το εμπορικό κέντρο, να είσαι σίγουρη πως θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να βελτιώσεις τον τρόπο ζωής, το περιεχόμενο της ντουλάπας σου και τη διακόσμηση του σπιτιού σου.