Τα “Μαγικά Γράμματα” μας ταξιδεύουν στον γοητευτικό κόσμο των βιβλίων

Με τον πλέον μαγικό και όμορφο τρόπο γεμίζει  την καθημερινότητά μας το βιβλιοπωλείο «Μαγικά Γράμματα», μέσα από τις νέες εκδόσεις βιβλίων, που κοσμούν τα ράφια του.

Αναμφισβήτητα,  την δεδομένη χρονική περίοδο βαδίζοντας πλέον προς τον χειμώνα, η αναζήτηση δραστηριοτήτων εντός του εσωτερικού του σπιτιού είναι επιτακτική ανάγκη, και φυσικά μια από τις καλύτερες επιλογές είναι η συντροφιά του βιβλίου.

Έτσι λοιπόν το βιβλιοπωλείο «Μαγικά Γράμματα» και η ιδιοκτήτρια  Βούλα Παπαντώνη και την πολυετή εμπειρία της στο χώρο, φροντίζουν να ταξιδέψουν τον κάθε αναγνώστη σε μαγικά μονοπάτια, προτείνοντάς του το κατάλληλο για τα γούστα του καθενός βιβλίο.

ΕΞΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

«ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ADRIAN McKINTY»

Εάν είσαι λάτρης των θρίλερ, τότε το βιβλίο του Adrian Mckinty , που φέρει τον τίτλο «Το Νησί» είναι η πλέον ιδανική επιλογή. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ που καθηλώνει τους αναγνώστες. Αριστοτεχνικά δομημένη πλοκή, καταιγιστικός ρυθμός και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά θρίλερ των τελευταίων ετών.

«ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΗΣ»

Γίνεται ποτέ σε αναμέτρηση με τη μνήμη να διαχωρίσεις μόνο όσα ωραία θέλεις να διατηρηθούν και να απολησμονήσεις όλα τα άσχημα; Το βρόμικο κόλπο, να ξεχάσεις μόνον τα άσχημα αλλά να θυμάσαι τα ωραία, δεν πετυχαίνει, η μνήμη διεκδικεί τα νόμιμα, δηλαδή όλα ή τίποτε, δηλαδή ας μείνει κάποιος να θυμάται, να θυμάται και τα ψιλά γράμματα. Υπάρχουν κάμποσο που αλίμονο αν τα θάψει κι αυτά ο νους, δεν πρόκειται για φανταχτερά ενσταντανέ και σκατοπασαλειμμένες αναμνήσεις, πρόκειται για άυλα τιμαλφή. Ένα μυθιστόρημα που θα σε συνεπάρει.

«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΤΙΝ ΧΑΡΜΕΛ»

Πρόκειται για ένα συγκινητικό βιβλίο, εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία της παραχαράκτριας που βοήθησε εκατοντάδες παιδιά Εβραίων να δραπετεύσουν από τους ναζί. Μια εξαιρετική λογοτεχνική αποτύπωση των κρυφών ιστοριών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η Κριστίν Χάρμελ συνθέτει ένα ιστορικό μυθιστόρημα για τον έρωτα, την απώλεια, τη γενναιότητα και το μεγαλύτερο ρίσκο που μπορεί να πάρει κάποιος άνθρωπος.

«ΜΙΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ»

Το συγκεκριμένο  μυθιστόρημα, όπως όλα του συγγραφέα, είναι υπέροχο, φροντισμένο και προσεγμένο ως την τελευταία του λεπτομέρεια. Το ερωτικό τραγούδι γίνεται σπαρακτικό μιρολόι, “καθώς η τραχιά, σερνική φωνή πίσω μου με προστάζει να κάνω την προσευχή μου. Καταπώς λένε, η ζωή μου όλη διαβαίνει μπρος απ’ τα σφαλισμένα βλέφαρά μου”.

«ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ALI HAZELWOOD»

Τι συμβαίνει όταν οι πράξεις δεν επαληθεύουν τη θεωρία; Το θεώρημα της αγάπης κέρδισε αμέσως τις καρδιές των αναγνωστών και έγινε πολύ γρήγορα best seller. Η Όλιβ Σμιθ είναι υποψήφια διδάκτορας Βιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και δέχεται ως πραγματικότητα μόνο ό,τι μπορεί να υποστηριχθεί από δεδομένα. Ως αποτέλεσμα δεν πιστεύει καθόλου στον έρωτα και στις μακροχρόνιες σχέσεις, παρόλο που η καλύτερή της φίλη, η Αν, είναι μια αθεράπευτα ρομαντική ψυχή.  Τι θα συμβεί στην πορεία;

«ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΗΣ HOOVER COLLEEN»

Η Colleen Hoover αφηγείται την πολυαναμενόμενη ιστορία του Άτλας και της Λίλι, που ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος του μοναδικού Τελειώνει με εμάς. Η συγγραφέας πραγματεύεται δύσκολα και επίκαιρα θέματα με ρομαντική τρυφερότητα, συναισθηματική ευφυΐα, αλλά και ειλικρίνεια. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν δημιουργήσει το παγκόσμιο φαινόμενο Colleen Hoover, που έχει κατακτήσει τις λίστες με τα best sellers. Πριν Τελειώσει με εμάς, ξεκίνησε με τον Άτλας.

Αν λοιπόν θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να ταξιδέψεις στον μαγικό κόσμο των βιβλίων, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα χέρια των καλύτερων!

Διότι η φυγή από την πραγματικότητα φέρει την «σφραγίδα» των «Μαγικών Γραμμάτων»